Ірину Марченко призначили головним торгівцем зерном

Артур Корсунь
п’ятниця, 19 Січень 2018, 08:06
0
Новий тимчасовий керівник ДПЗКУ Ірина Гавриш за освітою – фінансист / facebook.com

“Державна продовольчо-зернова корпорація України” (ДПЗКУ) отримала нового керівника. За пропозицією Міністерства аграрної політики та продовольства, уряд призначив виконуючою обов’язки голови правління держкомпанії Ірину Марченко.

Новий тимчасовий керівник ДПЗКУ за освітою – фінансист. Понад 15 років працювала у корпоративному секторі, зокрема на посаді генерального директора ГК “AVANGARDCO IPL” – найбільшого в Україні виробника яєць.

Досі виконувачів обов’язки голови правління ДПЗКУ призначали з числа заступників. Ірина Марченко замінила на посаді Дмитра Гавриша, який протримався на посаді з вересня 2017 року. Саме Гавриша вважають фаворитом конкурсу, який Мінекономрозвитку проводить із 6 листопада. Засідання комісії при Комітеті з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств відбулися у першій половині грудня 2017 року, на яких кількість претендентів скоротилася з 14 п’яти. Остаточний вибір Номінаційний комітет має оголосити наприкінці січня 2018 року, якщо вдасться зібрати необхідний кворум. Торік саме через відсутність більшості членів комітет фактично провалив конкурсну роботу.

Як писали “Кадри”, Олександр Григорович у травні 2017 року звільнився з посади виконувача обов’язків голови правління “ДПЗКУ”.

Залишити коментар