Кирилюка призначили керувати Держгеонадрами

Артур Корсунь
понеділок, 01 Квітень 2019, 12:12
0
Олег Кирилюк (ліворуч) очолюватиме Держгеонадра упродовж п’яти років після тримісячного випробувального терміну

Олег Кирилюк втратив посаду заступника голови Державної служби геології та надр України у зв’язку з переходом на іншу роботу. Від 28 березня він офіційно очолив Держгеонадра.

Кар’єрному підвищенню Кирилюка передувала перемога на конкурсі 12 березня. Очолювати Держгеонадра він буде впродовж п’яти років після успішнього закінчення тримісячного випробувального терміну.

На посаді голови Держгеонадр Олег Кирилюк планує запровадити електронну процедуру проходження заявок від надрокористувачів.

На посаді заступника голови Держгеонадр Олег Кирилюк працював із травня 2017 року. До цього очолював  управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області.

Перехід Кирилюка на посаду голови означає пошук заступника. Першим заступником голови наразі працює Микола Фощій, якого восени 2018 року затримали на отриманні 3 тисяч доларів хабара. Щоби вийти зі слідчого ізолятора, Фощій вніс понад 105 тис. грн застави. У грудні його відсторонили від виконання повноважень за посадою першого заступника голови на час здійснення дисциплінарного провадження. У день виборів голови Держгеонадр Комісія з питань вищого корпусу держслужби рекомендувала членам уряду закрити дисциплінарне провадження, оскільки не можливо встановити в діях Фощія дисциплінарного проступку, не маючи матеріалів службового розслідування. Проводити ж службове розслідування уряд рішення не приймав.

Як писали “Кадри”, у лютому 2019 року Кабінет Міністрів оголосив конкурс на посаду голови Державної служби геології та надр України.

 

Залишити коментар

Гучні теми
Новини партнерів