Оксана Сивак пішла з Міністерства охорони здоров’я

Артур Корсунь
п’ятниця, 11 Серпень 2017, 00:38
0
На посаді заступника міністра охорони здоров’я України з питань європейської інтеграції Оксана Сивак розробила концепцію розвитку громадського здоров’я та реформу служби крові / moz.gov.ua

Посада заступника міністра охорони здоров’я України з питань європейської інтеграції стала вакантною з 9 серпня. Оксана Сивак, яка працювала у команді в.о. міністра Уляни Супрун з вересня 2016 року, подала у відставку за власним бажанням.
У Міністерстві охорони здоров’я Оксана Сивак відповідала за весь міжнародний напрямок діяльності, за комунікацію з іноземними партнерами та координацію донорської допомоги.

siwa

Рішення про відставку Оксана Сивак ухвалила, як пояснила, через розбіжності у підходах до командної роботи та втрату взаємної довіри. Проте у міністерстві розраховують на подальшу взаємодію. Заслугою Сивак на посаді у відомстві називають відкриття Центру громадського здоров’я та державного тренінгово-реабілітаційного відділення на базі Київської обласної клінічної лікарні, розробку концепції розвитку громадського здоров’я та реформу служби крові.

Із листопада 2016 року, за тимчасовим розподілом обов’язків, Оксана Сивак виконувала функції державного секретаря міністерства. Ця посада досі вакантна, хоч відбір кандидатів завершився наприкінці минулого року. За день до відставки Оксани Сивак в. о. міністра охорони здоров’я Супрун Уляна підписала наказ про новий тимчасовий розподіл обов’язків, за яким повноваження державного секретаря здійснює заступник міністра Павло Ковтонюк.

Як писали “Кадри”, віце-міністром з питань європейської інтеграції Оксана Сивак стала на початку осені 2016 року.

Залишити коментар