Ганна Бичок отримала Суспільне у тимчасове управління

Артур Корсунь
неділя, 22 Січень 2017, 11:57
0
У Ганни Бичок понад 30 років стажу роботи з фінансами / 1tv.com.ua

Заступник генерального директора з фінансово-економічних питань, державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення тимчасово очолила Національну телекомпанію України.

Відповідний наказ підписав керівник Держкомтелерадіо Олег Наливайко. Обов’язки голови правління Ганна Бичок виконуватиме до того часу, поки члени наглядової ради НСТУ не оберуть кандидатуру на цю посаду.

Ганна Бичок також є заступником голови комісії з перетворення Національної телекомпанії України в Суспільне телебачення. У НТКУ працює з 2006 року. Очолювала в компанії планово-економічне управління, управління державних контрактів та аналізу телемовлення, фінансово-економічне управління. За освітою вона економіст, закінчила Одеський інститут народного господарства, Черкаський фінансовий технікум Будбанку СРСР та Київський університет економіки і права “Крок”. Досвід роботи з фінансами Ганни Бичок становить понад 30 років.

Як писали “Кадри”, Зураб Аласанія за власним бажанням звільнився з посади генерального директора Національної телекомпанії України.

Залишити коментар