Бобровська керуватиме Одещиною до виборів нового голови

Артур Корсунь
п’ятниця, 02 Грудень 2016, 20:21
0
В Одеську ОДА Соломія Бобровська (у центрі) прийшла у липні 2015-го на посаду заступника голови з гуманітарних питань / facebook.com

Президент Петро Порошенко оголосив конкурс на зайняття вакантної посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Документи від кандидатів, яких відбиратиме вища комісія з питань державної служби, прийматимуть до 18.00 15 грудня 2016 року.

На конкурсі чекатимуть осіб із вищою освітою та загальним стажем роботи не менше семи років. При цьому кандидат мав би пропрацювати на посадах державної служби категорії “А” чи “Б” або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування не менше трьох років.

Аби керувати областю, новий голова також має набрати штат в апарат ОДА. Наразі там вакантні посади першого заступника, заступника голови з соціальних питань і заступника голови – керівника апарату. Обов’язки голови Одеської облдержадміністрації зараз виконує Соломія Бобровська. В ОДА вона прийшла у липні 2015-го, на посаду заступника голови з гуманітарних питань.

Як писали “Кадри”, 9 листопада 2016 року уряд підтримав відставку Михеїла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Залишити коментар