Свистунов допрацьовує останні дні тимчасовим головним архітектором Києва. ДОКУМЕНТ

Артур Корсунь
п’ятниця, 09 Вересень 2016, 12:04
0
Олександр Свистунов переміг у конкурсі на посаду директора департаменту містобудування та архітектури столиці /kievcity.gov.ua

На засіданні 9 вересня 2016 року конкурсна комісія поклала край відбору директора столичного департаменту містобудування та архітектури. Вакантну посаду головного архітектора міста члени комісії віддали Олександрові Свистунову, тимчасовому керівникові департаменту.

Рейтинг фіналістів після голосування членів комісії такий:

  • Олександр Свистунов – 12,69  бала;
  • Сергій Броневицький – 11,74;
  • Ганна Бондар – 11,64.

Саме за такий порядок кандидатів одностайно проголосували члени комісії. Архітектори Вадим Жежерін і Володимир Гусаков, які відмовилися брати участь у проведенні співбесід із претендентами, фінальне засідання також проігнорували.

Загальний рейтинг конкурсантів сформувався такий:

IMG_0002

Сергій Броневицький обраний кандидатом, який зможе замінити переможця конкурсу, якщо той не впорається із посадою впродовж двомісячного випробувального терміну.

Ганна Бондар залишається працювати заступником директора департаменту містобудування та архітектури.

Очікується, що 16 вересня міський голова Віталій Кличко призначить головного архітектора столиці.

Як писали “Кадри”, на посаду головного архітектора Києва претендували десятеро осіб. Після двох етапів конкурсу кількість кандидатів скоротилася до трьох, двоє з яких перебувають на керівних позиціях у департаменті містобудування та архітектури столиці.

Залишити коментар