Голова конкурсної комісії Мінагрополітики подав у відставку

Артур Корсунь
понеділок, 25 Липень 2016, 11:26
0
Очолюючи комісію з проведення конкурсного відбору, Ярослав Краснопольський провів понад 40 конкурсів на посади керівників держпідприємств /vgolos.com.ua

Ярослав Краснопольський подав у відставку з посади першого заступника міністра аграрної політики та продовольства України й склав повноваження голови комісії з проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, що належать до сфери управління МінАПП.

 

Першим заступником міністра аграрної політики та продовольства Ярослав Краснопольський став 14 січня 2015 року. У команді Олексія Павленка курував питання департаментів фінансово-кредитної політики, управління державною власністю, землеробства та технічної політики в АПК, тваринництва, а також секторів тендерних процедур і охорони праці та пожежної безпеки. Вплив на ці структурні підрозділи зберіг за собою і в команді нового міністра Тараса Кутового, призначеного 14 квітня 2016 року.

Очолюючи комісію з проведення конкурсного відбору, Ярослав Краснопольський провів понад 40 конкурсів на посади керівників держпідприємств. Зокрема, і три невдалі відбори претендентів, охочих очолити “Укрспирт” – іще до того, як конкурсним відбором почало опікуватися Міністерство економічного розвитку і торгівлі, якому теж не вдалося обрати нового директора. Натомість проведення конкурсного відбору директора ДП “Артемсіль” можна вважали взірцевим: конкурсна комісія під орудою Ярослава Краснопольського не лише дотрималася кожної букви законодавства, а надала процедурі конкурсного відбору максимальної публічності.

Як писали “Кадри”, на початку липня 2016 року уряд звільнив Владиславу Рутицьку з посади заступника міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції.

Залишити коментар