Владислава Рутицька протрималася у заступниках нового міністра три місяці

Артур Корсунь
четвер, 14 Липень 2016, 15:30
0
У червні 2016-го Владислава Рутицька брала участь у переговорах щодо питань технічної допомоги ЄС у розвитку сільських територій та рибальства /minagro.gov.ua

Уряд звільнив Владиславу Рутицьку з посади заступника міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції. Надалі вона працюватиме радником міністра Тараса Кутового та керуватиме проектами, покликаними захищати інтереси українських виробників на закордонних ринках.

Владислава Рутицька була призначена заступником міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції 17 вересня 2014 року. У червні 2016-го брала участь у виснажливих переговорах у Брюсселі щодо питань технічної допомоги ЄС у розвитку сільських територій та рибальства, у реформуванні санітарної та фітосанітарної служб. Після цього Єврокомісія виділила майже 3 млн євро на проект розвитку сільського господарства в Україні.

Владислава Рутицька могла і не потрапили на ці переговори. Адже, за положеннями статті 9 Закону України “Про центральні органи виконавчої влади”, мала бути звільнена з посади разом із очільником Міністерства аграрної політики та продовольства України Олексієм Павленком. Проте кваліфікація та обізнаність із процесами європейської інтеграції дозволили їй пропрацювати в міністерстві три місяці.

Як писали “Кадри“, Тарас Кутовий став міністром аграрної політики іще 14 квітня 2016 року.

Залишити коментар