Христина Юшкевич садитиме дерева замість Ковальчука

Володимир Охотний
середа, 15 Червень 2016, 12:25
0
У Держагентство лісових ресурсів Христина Юшкевич (праворуч) прийшла у липні 2015 року на посаду помічника голови/doulmg.dp.ua

 

Христину Юшкевич призначено в. о. голови Державного агентства лісових ресурсів України. Цю посаду вона суміщатиме з роботою першого заступника голови відомства.

У Держагентство лісових ресурсів Христина Юшкевич прийшла у липні 2015 року на посаду помічника голови Олександра Ковальчука. У грудні того ж року стала його першим заступником. До того шість років працювала у департаменті правової та законопроектної роботи Міністерства аграрної політики та продовольства. Перші кроки трудової біографії робила у 2002 році помічником народного депутата від “Нашої України” Романа Ткача. За освітою вона правник.

Обов’язки голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич почала виконувати з 6 травня 2016 року, відколи Олександр Ковальчук, над яким нависла загроза відставки, пішов у відпустку. Тому Кабінет Міністрів видав розпорядження призначення керівника відомства аж 8 червня. Законодавство забороняє звільняти працівника, який перебуває у відпустці.

Як писали “Кадри”, Олександр Ковальчук втратив посаду голови Державного агентства лісових ресурсів за неперешкоджання масовій вирубці карпатських лісів. Його відставці передувала робоча поїздка міністра екології та природних ресурсів Остапа Семерака у Національний природний парк “Гуцульщина” на Івано-Франківщині. За її результатами міністр також розпорядився оголосити 13 конкурсних відборів керівників установ природно-заповідного фонду. Термін подання документів кандидатів на посади директорів парків спливає 20 червня.

Залишити коментар