Кандидатів тестуватиме Рада директорів зернової корпорації

Лазарь Германович
субота, 27 Лютий 2016, 20:19
0

Поки в уряді визначаються, на яких умовах підписати контракт із номінованим на посаду голови правління ПАТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України” Борисом Приходьком, на підприємстві створили Раду директорів.

У постійно діючий консультативно-дорадчий орган увійшли директори 11-ти найуспішніших за результатами діяльності  у 2015 році підприємств корпорації.

За словами директора департаменту елеваторної діяльності Андрія Задираки, засідання Ради директорів відбуватимуться не рідше одного разу на місяць. Перше засідання – виїзне – провели 10 лютого у філії “Кролевецький комбінат хлібопродуктів”. Директори проаналізувати виконання виробничого плану філіями за перше півріччя маркетингового року, розглянути план капітальних інвестицій на 2016 рік, перспективи розвитку підприємств корпорації.

“Однією з рекомендацій Ради на засіданні було призначити керівників успішних філій кураторами збиткових підприємств з метою удосконалення роботи останніх через оптимізацію бізнес-процесів на кожному з них, завантаження додаткових обсягів виробництва, що в цілому сприятиме покращенню їх фінансового стану”, – зазначив Андрій Задирака.

Він додав, що директори також братимуть консультативно-дорадчу участь у конкурсному відборі нових керівників підприємств ПАТ “Державна продовольчо-зернова корпорація”.

Залишити коментар