Стефанишина завершила роботу в МОЗ

Артур Корсунь
середа, 12 Червень 2019, 15:37
0
У Міністерстві охорони здоров'я Ольга Стефанишина (у центрі) координувала питання виконання євроінтеграційних зобов'язань України у сфері охорони здоров'я, державних закупівель ліків і медвиробів, вакцинації і громадського здоров'я

Заступниця міністра охорони здоров’я з питань європейської інтеграції Ольга Стефанишина звільнена за рішенням уряду 12 червня 2019 року.

Заяву про звільнення чиновниця подала 7 червня. Наступного дня прізвище Стефанишиної було оголошено серед кандидатів у народні депутати на дострокових парламентських виборах. Ольга Стефанишина посіла 10-й номер списку партії “Голос”, другий номер у якому має екс-заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Клименко. 

У Міністерстві охорони здоров’я Ольга Стефанишина координувала питання  виконання євроінтеграційних зобов’язань України у сфері охорони здоров’я, державних закупівель ліків і медвиробів, вакцинації і громадського здоров’я.

Як писали “Кадри”, у січні 2018 року виконавчий директор Благодійного фонду “Пацієнти України” Ольга Стефанишина отримала призначення на посаду заступника міністра охорони здоров’я з європейської інтеграції. Раніше цю ділянку роботи з осені 2016 року виконувала Оксана Сивак, а після її звільнення 9 серпня 2017-го обов’язки були розподілені між іншими заступниками та державним секретарем.

Залишити коментар