Оголошено конкурс на посаду керівника Державної архітектурно-будівельної інспекції

Артур Корсунь
п’ятниця, 08 Лютий 2019, 15:15
0

Уряд оголосив конкурс на зайняття вакантної посади голови Державної архітектурно-будівельної інспекції.

За умовами проведення конкурсу, переможець відбору мусить мати ступінь вищої освіти не нижче магістра, вільно володіти українською та однією з офіційних мов Ради Європи, пропрацювати не менше семи років, із яких три – на посадах державної служби категорії “А” чи “Б” або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування, або на керівних посадах у сфері державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду.

Призначення на посаду за контрактом терміном п’ять років, і весь цей час голові ДАБІ платитимуть 18 000 гривень посадового окладу та надбавки за ранг, інтенсивність праці, виконання особливо важливої роботи та інші додаткові стимулюючі виплати.

Документи прийматимуть  до 25 лютого 2019 року. Конкурсний відбір почнеться о 10-ій 12 березня 2019 року.

Посада голови Державної архітектурно-будівельної інспекції вакантна третій місяць. Як писали “Кадри”, у грудні 2018 року Кабінет Міністрів звільнив Олексія Кудрявцева з формулюванням “за вчинення дисциплінарних проступків”. Під час вступу на державну службу Олексій Кудрявцев подав недостовірну інформацію про вищу освіту. Дисциплінарну справу розглядала Комісія з питань вищого корпусу державної служби й рекомендувала урядовцям звільнити Кудрявцева.

Залишити коментар