Дипломний захист Олексія Кудрявцева

Артур Корсунь
четвер, 29 Листопад 2018, 16:24
0

Олексій Кудрявцев, який з червня 2015 року очолює Державну архітектурно-будівельну інспекцію України, надав документи на підтвердження своєї вищої освіти.

Це диплом Київського міжнародного університету цивільної авіації за напрямком підготовки “Менеджмент” (бакалавр з менеджменту):

1071501_5082495

А також – диплом Національного університету “Одеська юридична академія” за спеціальністю “Правознавство” (спеціаліст юрист).

1071501_5082136

Оригінальність цих документів підтверджують виписки:

Раніше Кабінет Міністрів ініціював службову перевірку правдивості наданих Олексієм Кудрявцевим документів під час призначення на посаду.  На сайті Державної архітектурно-будівельної інспекції зазначалося, що Кудрявцев здобув вищу освіту за спеціальностями “менеджмент”, “правознавство” та “будівництво”, проте коли і де – не повідомлялося.

Перевірку проводили Національне агентство з питань державної служби, МВС та Міносвіти.

Технічний університет Молдови у відповіді на запит НАДС заявив, що Олексій Кудрявцев у них не навчався, а тому диплому на своє ім’я не отримував.

image_from_ios1

До кінця тижня уряд має ухвалити рішення стосовно перебування Олексія Кудрявцева на посаді керівника Державної архітектурно-будівельної інспекції. Наявність диплому про вищу освіту – обов’язкова для цього умова.

Питання про дипломи Олексія Кудрявцева загострилося після затримання голови ДАБІ у Херсонській області Сергія Циклинського, якого прокуратура та СБУ підозрюють у вимаганні та отриманні $4,5 тис. за узгодження будівельної документації.

Залишити коментар