Співбесіди з кандидатами у керівники ДБР. ОНЛАЙН

Артур Корсунь
вівторок, 14 Листопад 2017, 10:44
0

Комісія з відбору директора, першого заступника та заступника директора Державного бюро розслідувань 14 листопада 2017 року продовжує повторні співбесіди із претендентами  на зайняття посад. Сьогодні участь у конкурсі завершать дев’ятеро претендентів.

Першим на співбесіду прийшов військовий прокурор Анатолій Матіос. Його персоні члени комісії присвятили близько 35 хвилин часу – наразі абсолютний рекорд тривалості співбесіди. Після Матіоса настала черга Сергія Палатова, а через 10 хвилин – Вадима Теличка.

Володимир Трофименко на співбесіді отримав привітання із захистом докторської дисертації. Свій виступ йому довелося перервати – з технічних причин комісія не могла продовжувати співбесіду без прямої відеотрансляції. Через деякий час співбесіда відновилася.

Роман Труба, який раніше подавався на посаду заступника директора ДБР, тепер зголосився позмагатися й на решту керівних позицій. Комісія це прохання не підтримала.

Григорій Усатий розпочав співбесіду після обідньої перерви.

Естафету співбесіди підхопили Олексій Харкевич і Богдан Чобіток. Завершував прослуховування Олександр Чурсін.

Повторні співбесіди з кандидатами на зайняття посад директора, першого заступника та заступника директора Державного бюро розслідувань у залі засідань комітетів Кабінету Міністрів почалися 13 листопада 2017 року.

Першим на співбесіду прийшов Олександр Буряк. Після нього комісія удвічі більше часу – понад 10 хвилин – слухала Ольгу Варченко. Відтак, зекономивши майже півгодини, головуючий оголосив перерву до 11.00 – саме на цей час був запрошений наступний кандидат. Василь Вовк проте прийшов на 10:50 і засідання відновилося. Уваги до кандидата вистачило аж на 11 хвилин, а на співбесіду із Романом Голобутовським – 15 хв. Чекаючи наступного претендента Олексія Горащенкова, комісія продовжувала обговорення у кулуарах. Саме співбесіда із цим кандидатом тривала найбільше часу – 26 хвилин. Далі  настала черга Олега Григорова, після 22 хвилин розмови з яким члени комісії пішли на перерву до 14:00.

Після перерви відбулася співбесіда з Романом Гупалом, Віктором Клименком, Анатолієм Коржем та Юрієм Македоном.

Голосування за кандидатів відбудеться у четвер. Нагадаємо, на посаду директора Державного бюро розслідувань претендують Роман Голобутовський, Олексій Горащенков, Юрій Македон та Анатолій Матіос. Лише на посаду першого заступника директора змагається Олександр Чурсін, а бути просто заступниками висловили бажання Роман Труба та Григорій Усатий. На дві посади – директора та першого заступника – зголосився Володимир Трофименко. Натомість Олександр Буряк, Ольга Варченко, Василь Вовк, Олег Григоров, Роман Гупал, Віктор Клименко, Анатолій Корж,  Сергій Палатов,  Вадим Теличко, Олексій Харкевич та Богдан Чобіток подали заяви на кожну з трьох керівних посад у Державному бюро розслідувань.

Залишити коментар