Друга відставка Юшкевич: “за угодою сторін”

Артур Корсунь
четвер, 09 Листопад 2017, 15:30
0
Христина Юшкевич залишила посаду керівника Державного агентства лісових ресурсів України через рік після перемоги у конкурсі / dklg.kmu.gov.ua

Володимир Бондар залишився єдиним керівником Державного агентства лісових ресурсів України. Уряд 8 листопада 2017 року звільнив голову відомства Христину Юшкевич.

Це вже друге рішення Кабінету Міністрів про звільнення Юшкевич з посади керівника Держлісагентства. Першого разу урядовці звільняли її 18 травня 2017 року як таку, що не підтвердила відповідність займаній посаді під час випробувального терміну. Проте Юшкевич повернулася на посаду за рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва 8 червня 2017 року. Цього ж разу керівнкик Держлісагентством сама попросила про відставку 7 листопада. Відповідь Кабінету Міністрів не забарилася – звільнення наступного ж дня з формулюванням “за угодою сторін”.

Рішення про наступника Христини Юшкевич на посаді ще не прийняте. Тим часом Державним агентством лісових ресурсів одноосібно керує заступник голови Володимир Бондар. Відбір першого заступника у червні 2017 року закінчився без визначення переможця.

Як писали “Кадри”,  із червня 2016 року Христина Юшкевич виконувала обов’язки керівника Держлісагентства, перебуваючи на посаді першого заступника. У вересні 2016 року перемогла у конкурсі на посаду голови і сім місяців очікувала на урядове затвердження результатів відбору. Призначення відбулося аж 26 квітня 2017 року.

Залишити коментар