Галицько-Волинське Держлісагентство

Маргарита Замкова
п’ятниця, 23 Вересень 2016, 08:45
0
За президента Віктора Ющенка Володимир Бондар два роки очолював Волинську облдержадміністрацію / volynpost.com

Христина Юшкевич перемогла у кадровому конкурсі й вже незабаром очолюватиме Державне агентство лісових ресурсів у статусі повноправної його голови.

Як писали “Кадри”, на вакантну посаду керівника Держлісагентства претендували 17 осіб. Христина Юшкевич, яка була фаворитом кадрових перегонів, упевнено перемогла.

Уродженка Ямниці поблизу Івано-Франківська, Христина Юшкевич з березня 2009 року працювала на різних посадах у Міністерстві аграрної політики та продовольства України. З липня 2015 року стала помічником, а через півроку – першим заступником голови Державного агентства лісових ресурсів України Олександра Ковальчука. Після його звільнення у травні 2016 року виконувала обов’язки голови агентства.

За процедурою конкурсного відбору Комісія з питань вищого корпусу державної служби визначила й заступника голови Державного агентства лісових ресурсів. Керувати відомством галичанці Христині Юшкевич допомагатиме лучанин Володимир Бондар, який переміг 14 конкурсантів і тепер має скласти мандат депутата Волинської облради.

Новий заступник Христини Юшкевич народився у Луцьку, де отримав вищу освіту. У 1995-1997 роках Володимир Бондар працював у відділі молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Волинської облдержадміністрації. Пізніше завідував відділом у справах неповнолітніх та молоді виконкому Луцької міськради. Та більшого досягнув як політик. Входив до партії “Реформи і порядок”, очолював обласну організацію НС “Наша Україна”, став народним депутатом четвертого скликання. Двічі обіймав посаду радника президента Віктора Ющенка. За його президентства два роки очолював Волинську ОДА. Участь у конкурсі брав у статусі заступника директора ТОВ “Українська теплогенеруюча компанія “ЕСКО-Волинь”.

Як писали “Кадри”, комісія з питань вищого корпусу державної служби 5 жовтня 2016 року обиратиме керівництво Державного агентства водних ресурсів.

Залишити коментар