Заступника Гудзь обиратимуть із шести претендентів

Артур Корсунь
вівторок, 11 Липень 2017, 10:41
0
Серед кандидатів - генеральний директор комунального підприємства "Фармація" Руслан Світлий / pharmacy.kiev.ua

Сьогодні комісія з питань вищого корпусу державної служби планує обрати заступника голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

На конкурсу подалися шестеро кандидатів. Це начальник відділу медичного страхування, матеріального та кадрового забезпечення головного управління охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації (департамент охорони здоров’я) Роман Ісаєнко, генеральний директор комунального підприємства “Фармація” (Київська міська державна адміністрація) Руслан Світлий, уповноважена особа в компанії “Клімед Україна” Микола Ергард, безробітний Володимир Бортницький, заступник начальника відділу комунікацій Держлікслужби Олексій Литвиненко та приватний підприємець Іван Бавикін.

Деякі з кандидатів раніше змагалися за керівні посади у системі охорони здоров’я. Так, Іван Бавикін у вересні 2016 року брав участь у відборі голови Держлікслужби, у якому перемогла Наталія Гудзь, тодішня начальник столичної Держслужби служби з лікарських засобів. А Микола Ергард у грудні 2016 року претендував на посаду державного секретаря Міністерства охорони здоров’я.

Як писали “Кадри”, у керівника Держлікслужби зараз лише один перший заступник – Владислав Цілина, якого комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала на конкурсі восени минулого року.

Залишити коментар