Відбір нового керівництва Держлікслужби. ВІДЕО

Артур Корсунь
четвер, 29 Вересень 2016, 19:00
0
Тестування проходять Наталія Шолойко, Наталія Гудзь, Олег Дзісяк, Владислав Цілина, Костянтин Косяченко, Владислав Онищенко, Олег Клімов та Іван Бавикін / youtube.com

У Національному агентстві України з питань державної служби розпочалися випробування кандидатів на посади голови та його першого заступника голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Претендентів на посади восьмеро. Наталія Шолойко, Наталія Гудзь, Олег Дзісяк, Владислав Цілина, Костянтин Косяченко, Владислав Онищенко, Олег Клімов та Іван Бавикін спершу проходять тестування.

Наступний етап відбору – розв’язання ситуативних завдань.

За підсумками розв’язання ситуативних завдань до етапу співбесіди були допущені Наталія Шолойко, Наталія Гудзь та Владислав Цілина. Останній, зауважимо, виявився єдиним кандидатом, який пройшов перші два етапи відбору першого заступника.

Як писали “Кадри”, комісія з питань вищого корпусу державної служби планує назвати нове керівництво Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками 29 вересня 2016 року.

Залишити коментар