Рашкевич став п’ятим заступником міністра Гриневич

Артур Корсунь
середа, 31 Травень 2017, 13:55
0
Юрій Рашкевич (у центрі) є давнім знайомим свого нового колеги по міністерству освіти Павлом Хобзеєм (праворуч) / old.lp.edu.ua

Кабінет Міністрів призначив Юрія Рашкевича на посаду заступника міністра освіти і науки.

Професор Рашкевич викладає на рідній кафедрі інформаційних технологій видавничої справи Національного університету “Львівська політехніка”, є проректором із науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків. Закінчив факультет автоматики (1977) й за 15 років став завідувачем кафедри. Юрій Рашкевич також є членом Національної команди експертів з реформування вищої освіти.

У міністерстві освіти і науки Юрій Рашкевич працюватиме в одній команді із першим заступником міністра Володимиром Ковтунцем, заступниками Павлом Хобзеєм, Максимом Стріхою та Романом Гребою. Останній, нагадаємо, бере участь у відборі кандидатів на керівні посади у Державному бюро розслідувань. Комісія кваліфікувала його до фінальної частини. На посаді державного секретаря після перемоги у відкритому конкурсі працює Павло Полянський.

Як відомо, міністр освіти Лілія Гриневич походить зі Львова, а її заступник Павло Хобзей тривалий час працював у цьому західному місті у сфері освіти.

Залишити коментар