Двічі заступник міністра став державним секретарем

Артур Корсунь
понеділок, 12 Грудень 2016, 10:40
0
Участь у відборі Павло Полянський брав у статусі провідного наукового співробітника Київського університету імені Бориса Грінченка / 112.ua

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби оголосила Павла Полянського переможцем конкурсу на посаду державного секретаря Міністерства освіти і науки.

Участь у відборі Павло Полянський брав у статусі провідного наукового співробітника Київського університету імені Бориса Грінченка. Із березня 2014-го по вересень 2015-го він працював заступником міністра освіти і науки. Цю ж посуду Павло Полянський обіймав у 2008-2010 роках.

Резервним кандидатом на посаду державного секретаря обрано начальника столичного головного територіального управління юстиції Станіслава Куценка. Упродовж року він має право стати держсекретарем, якщо переможець конкурсу відмовиться від посади.

Як писали “Кадри”, 9 листопада Кабінет Міністрів оголосив конкурси на зайняття вакантних посад державних секретарів міністерств закордонних справ, молоді та спорту, з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, освіти і науки, охорони здоров’я, регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, соціальної політики, юстиції та оборони України.

Залишити коментар