Уряд оголосив нові відбори державних секретарів

Артур Корсунь
середа, 16 Листопад 2016, 08:51
0
Перший етап відбору кандидатів - тестування на знання законодавства - планується провести 6 грудня 2016 року / rbc.ua

Кабінет Міністрів оголосив конкурси на зайняття вакантних посад державних секретарів міністерств закордонних справ, молоді та спорту, з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, освіти і науки, охорони здоров’я, регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, соціальної політики, юстиції та оборони України.

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державного секретаря Міністерства оборони України різняться від решти. Так, у його посадових обов’язках немає пункту про призначення та звільнення керівників територіальних органів міністерства та їх заступників. Також державний секретар Міністерства оборони не має права звільняти, карати та заохочувати військовослубовців та працівників структурних підрозділів апарату Міноборони.

Документи від кандидатів прийматимуть до 18 години 28 листопада 2016 року. Перший етап відбору – тестування на знання законодавства – планується провести 6 грудня 2016 року.

Як писали “Кадри”, 12 жовтня 2016 року уряд оголосив конкурс на посади державних секретарів у восьми міністерствах: аграрної політики та продовольства, внутрішніх справ, екології та природних ресурсів, економічного розвитку і торгівлі, енергетики та вугільної промисловості, інфраструктури, інформаційної політики, культури.

Залишити коментар