Двоє заступників міністра судитимуть третього. ВІДЕО

Артур Корсунь
середа, 31 Травень 2017, 11:44
0
Перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова та заступник міністра з питань державної реєстрації Павло Мороз опинилися по різні боки конкурсного відбору /

Почалися співбесіди із кандидатами на посаду керівника Координаційного центру з надання правової допомоги Міністерства юстиції.

Переглянути трансляцію:

частина 1,

частина 2.

За умовами проведення консультаційного конкурсу, претендент на посаду мав засвідчити наявність диплома про вищу освіту (ступінь магістра за галуззю знань “Право”, “Управління та адміністрування” або “Публічне управління та адміністрування”) та досвід роботи не менше 3 років на керівних посадах в органах державної влади чи місцевого самоврядування, або ж на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форм власності. Він також має вільно володіти державною мовою.

Цим вимогам, на думку членів комісії, відповідали шестеро кандидатів із восьми, які зголосилися до участі в конкурсі. Серед них троє працівників Координаційного центру з надання правової допомоги: перший заступник директора Мирослав Лаврінок, начальник управління розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації Світлана Маліновська та Вікторія Мітько з управління якості правової допомоги. Також за посаду змагатимуться керуючий партнер ТОВ “Юридична компанія “Касьяненко і партнери” Дмитро Касьяненко та керуючий партнер ТОВ “Юридичне агентство “Шевчук та партнери” Олексій Шевчук.

Пікантності відбору додає участь у конкурсі заступника міністра юстиції з питань державної реєстрації Павла Мороза. Його кандидатуру розглядатимуть двоє віце-міністрів у конкурсній комісії: перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова та заступник міністра Гія Гецадзе.

Кандидати, які отримають більше 4 голосів членів комісії, пройдуть додаткові співбесіди із державним секретарем Ганною Буяджи та міністром юстиції Павлом Петренком.

Як писали “Кадри”, посада директора Координаційного центру з надання правової допомоги стала вакантною у квітні 2017 року – після призначення Андрія Вишневського заступником міністра юстиції.

Залишити коментар