Севостьянова очолила конкурсну комісію

Артур Корсунь
вівторок, 30 Травень 2017, 16:43
0
Першому заступнику міністра юстиції Наталії Севостьяновій доручили керувати конкурсною комісією з відбору керівника Координаційного центру з надання правової допомоги /ukr.lb.ua

Міністерство юстиції затвердило персональний склад конкурсної комісії, яка обиратиме нового керівника  Координаційного центру з надання правової допомоги.

Право голосу на засіданні матимуть восьмеро осіб. П’ятеро із них представляють Міністерство юстиції, решта – громадські об’єднання, які мають бездоганну ділову репутацію та високий суспільний авторитет.

Очолила комісію перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова. Її заступником затверджено Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Івана Ліщину, а секретарем комісії – Наталію Сову, керівника департаменту персоналу міністерства.  Також нового керівника Координаційного центру з надання правової допомоги обиратимуть заступник міністра юстиції Гія Гецадзе та директор департаменту з питань правосуддя та національної безпеки Олександр Олійник.

Громадські об’єднання у конкурсній комісії представлені директором Адвокаційного центру Української Гельсінської спілки з прав людини Борисом Захаровим, виконавчим директором громадської організації “Трансперенсі Інтернешнл Україна” Ярославом Юрчишиним та головою Європейського комітету з питань запобігання катуванням чи нелюдському або такому, що принижує гідність, поводженню чи покаранню Миколою Гнатовським.

Як писали “Кадри”, посада директора Координаційного центру з надання правової допомоги стала вакантною у квітні 2017 року – після призначення Андрія Вишневського заступником міністра юстиції. Консультаційний конкурс на посаду планують провести 31 травня 2017 року.

Залишити коментар