Біолог Вишневський став сьомим заступником міністра юстиції

Артур Корсунь
понеділок, 24 Квітень 2017, 15:11
0
Наступника Андрія Вишневського (у центрі) на посаді директора Координаційного центру з надання правової допомоги міністр Павло Петренко (ліворуч) шукатиме на конкурсі / minjust.gov.ua

Директора Координаційного центру з надання правової допомоги Андрія Вишневського призначено заступником міністра юстиції.

“Реформування системи юстиції та адвокатури – головні завдання Вишневського на посаді”, – зазначив міністр юстиції Павло Петренко на брифінгу у понеділок, передає кореспондент “Кадрів” із зали Українського кризового медіа-центру.

Координаційний центр з надання правової допомоги Андрій Вишневський очолив 6 липня 2012 року. До того майже 10 років працював у головному управлінні державної служби України. За освітою Андрій Вишневський біолог, закінчив Харківський державний університет імені В. Н. Каразіна (1999). Кваліфікацію юриста здобув у Київському університеті права при Інституті держави і права ім. В. М. Корецького НАНУ (2005).

Наступника Андрія Вишневського на посаді директора Координаційного центру з надання правової допомоги міністр може призначити самостійно. Проте перед цим у травні 2017 року відбудеться консультаційний конкурс.

“Я ініціюю зміни у положення про Координаційний центр, щоби можна було провести консультаційний конкурс й відібрати найкращу кандидатуру”, – заявив Петренко.

У міністра Петренка семеро заступників. Андрій Вишневський посів вакантне місце Антона Янчука, якого обрали головою Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, і тепер складає компанію Гії Гецадзе, Павлу Морозу, Сергію Шкляру, Сергію Петухову та Денису Чернишову. Першим заступником міністра є Наталія Севостьянова, державним секретарем – Ганна Буяджи, яка нещодавно змінила прізвище з Онищенко.

Залишити коментар