Директора гімназії вибрали заступником голови Одеської ОДА

Дар'я Сметанко
четвер, 02 Березень 2017, 17:52
0
У разі призначення на посаду заступника голови Одеської облдержадміністрації Сергій Колебошин куруватиме питання освіти, охорони здоров'я та соціального захисту / usionline.com

Сергій Колебошин переміг у конкурсі на посаду заступника голови Одеської обласної державної адміністрації із соціально-гуманітарних питань.

Відбір відбувся у три етапи. За результатами першого випробування Колебошин набрав найбільше балів, помилившись лише у двох завданнях із сорока.

“Набрати балів на тестуванні нескладно — 400 питань є у відкритому доступі, можна підготуватися”, – розповідав під час конкурсу  Сергій Колебошин, який за посаду заступника голови ОДА змагався у статусі директора Овідіопольського навчально-виховного комплексу. Разом із ним у другий етап відбору потрапили Ернест Свінтковський, Олександр Кулешов, Віктор Скрипник, Ірина Маркевич, Владимир Куриленко, Людмила Акімова та Олексій Прокопенко. Двоє останніх кандидатів гідно впоралися із розв’язанням тестових завдань, які стосувалися субсидій та реорганізації малокомплектної школи.

“Ситуаційні завдання не вимагали якихось інтелектуальних поривів. Якщо грамотно і логічно все писати, будь-яка людина може претендувати на співбесіду”, – прокоментував цей етап відбору Колебошин, результат якого й цього разу був найкращим. На співбесіді він лише закріпив свою перевагу над конкурентами.

Колебошин досі не працював на державній службі. До Овідіопольського навчально-виховного комплексу викладав фізику в Рішильєвському ліцеї. У разі призначення на посаду куруватиме ті ж питання, що й Соломія Бобровська, яка працювала заступником Михеіла Саакашвілі, а після його відставки виконувала обов’язки голови Одеської ОДА.

Як писали “Кадри”, на початку лютого 2017 року голова Одеської обласної державної організації Максим Степанов розпорядився оголосити відбори на посади своїх заступників. У конкурсі на посаду заступника з економічних питань перемогла Світлана Шаталова, яка раніше працювала із Максимом Степановим на “Поліграфічному комбінаті “Україна” по виготовленню цінних паперів”.

Залишити коментар