Заступником Степанова обрали його колишню підлеглу на поліграфкомбінаті

Дар'я Сметанко
середа, 01 Березень 2017, 11:02
0
Участь у конкурсі на посаду заступника голови Одеської ОДА Світлана Шаталова брала у статусі екс-заступника директора поліграфкомбінату "Україна" / pravdand.com

У конкурсі на посаду заступника голови Одеської обласної державної адміністрації з економічних питань перемогла Світлана Шаталова.

За посаду заступника Максима Степанова змагалися 11 кандидатів. Директор комунального підприємства “Одеська обласна енергозберігаюча компанія” Сергій Лейвіков і Микола Полтавець не впоралися із тестовими завданнями на знання законодавства. У другий тур, де кандидатам запропонували розв’язати ситуативні завдання, пройшли Олександр Кулешов, Марія Присяжнюк, колишній начальник управління з інженерного захисту території та розвитку узбережжя Одеси Вадим Андрусишин, Сергій Звеліндовський, Вадим Єриняк, Світлана Шаталова, Віктор Скрипник, Максим Бердник та начальник департаменту економічного розвитку Одеської міської ради Дмитро Радулов. Останній склав компанію Шаталовій у фінальному етапі.

Після співбесіди конкурсна комісія віддала перевагу колишній заступниці директора “Поліграфічного комбінату “Україна” по виготовленню цінних паперів”. Нагадаємо, саме у статусі керівника цього державного підприємства Максим Степанов переміг у відкритому відборі на посаду голови Одеської ОДА.

Згідно з електронною декларацією, Світлана Шаталова володіє земельною ділянкою в селі Соколівка на Чернігівщині, а також чистиною квартири 61,8 квадратних метрів у Києві. Її чоловік має у  столиці 120-метрове помешкання. Автомобілями подружжя не володіє.

У разі призначення не посаду дохід переможниці конкурсного відбору дещо зменшиться – заступник голови ОДА отримуватиме від 8 850 грн. На попередньому місці роботи Шаталовій платили близько 33 тис. грн на місяць.

Як писали “Кадри”, на початку лютого 2017 року голова Одеської обласної державної організації Максим Степанов розпорядився оголосити відбори на посади своїх заступників.

Залишити коментар