Степанова благословили на область

Артур Корсунь
четвер, 22 Грудень 2016, 00:02
0
Кандидатуру Максима Степанова (праворуч) на посаді керівника Одеської ОДА має затвердити президент Петро Порошенко / pk-ukraina.gov.ua

Переможець кадрового відбору на посаду голови Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов найшвидше отримав схвалення Кабінету Міністрів – від моменту оголошення результатів конкурсу в Нацагентстві з питань держслужби й до голосування урядовців на Грушевського не минуло й доби.

Участь у відборі Максим Степанов брав у статусі керівника державного підприємства “Поліграфічний комбінат “Україна” з виготовлення цінних паперів”. За результатами тестових випробувань і співбесіди переможець конкурсу на шість балів випередив резервного кандидата Сергія Мазура.

Поліграфкомбінатом “Україна” Максим Степанов керує з грудня 2011-го. До того він два роки працював заступником голови Одеської обласної державної адміністрації.

За першою освітою Максим Степанов лікар, 1998 року закінчив Донецький національний медичний університет. Диплом економіста-міжнародника здобув 2004-го, у Київському національному економічному університеті. Того ж року обійняв першу високу посаду – заступника голови Державної податкової адміністрації України. Згодом до 2008 року очолював раду директорів ТОВ “Республіканський правовий союз”, звідки перейшов на роботу в Одеську ОДА. 2015-го наголоджений премією “Людина року” у номінації “Кращий менеджер”.

До посади керівника Одеської ОДА Максиму Степанову залишився лише один крок – указ президента Петра Порошенка.

Як писали “Кадри”, комісія з питань вищого корпусу державної служби визнала Максима Степанова переможцем конкурсу на  посаду голови Одеської облдержадміністрації, в якому взяв участь 31 кандидат.

Залишити коментар