“Важко працювати одному” – голова Одеської ОДА Степанов

Дар'я Сметанко
середа, 08 Лютий 2017, 10:30
0
Переможець відкритого відбору на посаду голови Одеської облдержадміністрації Максим Степанов (праворуч) призначатиме своїх заступників на підставі рішення конкурсної комісії / analitika.media

Голова Одеської обласної державної організації Максим Степанов розпорядився оголосити відбори на посади своїх заступників. Призначення першого заступника, заступника-керівника апарату та заступників, які відповідатимуть за економічний та соціальний напрямки роботи, відбудеться на конкурсній основі.

“Хочу, щоби якомога швидше пройшов конкурс. Бо, чесно кажучи, важко працювати одному”, – зазначив керівник Одеської ОДА.

Серед вимог до кандидатів – наявність вищої освіти, досвід керівника у державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше двох років. Заступник губернатора повинен також володіти аналітичними здібностями і вміти працювати в стресових ситуаціях, а також бути дипломатичним і креативним. За виконання обов’язків на посаді першому віце-губернатору платитимуть від 9 850 гривень, решті заступникам – на тисячу менше. Додатково до окладу нараховуватимуть виплати, передбачені законом “Про державну службу”.

Подати документи на участь у конкурсі слід до 20  лютого 2017 року. Відбір планується провести до кінця місяця.

Як писали “Кадри”, до призначення Максима Степанова головою Одеської обласної державної адміністрації обов’язки керівника ОДА впродовж трьох місяців після відставки Міхеіла Саакашвілі виконувала його заступник Соломія Бобровська.

Залишити коментар