Десять кандидатів на головного держслужбовця Мінфіну

Артур Корсунь
четвер, 22 Грудень 2016, 14:59
0
Четверо з десяти кандидатів на посаду державного секретаря Міністерства фінансів працюють у департаментах установи / biz.liga.net

На посаду державного секретаря в Міністерстві фінансів претендують 10 кандидатів. Із них четверо працюють у департаментах установи.

ds minfin

 

Мінфін представляють керівник патронатної служби Денис Улютін, директор юридичного департаменту Ярослав Матузка, головний спеціаліст департаменту фінансів промисловості Олег Гончаренко та заступник міністра- керівник апарату Євгеній Капінус.

Серед кандидатів на посаду державного секретаря також є Юлія Пашко, яка працює менеджером проектів благодійного фонду “Центр вільної економіки імені Кахи Бендукідзе”, із якого на роботу в Мінфін у квітні-травні 2016 року на посади заступників міністра перейшли Сергій Марченко та Євгеній Капінус. Також за посаду змагається Лариса Луковіна – фінансовий директор банку “Київська Русь”, який перебуває у стані ліквідації.

Як писали “Кадри”,  16 листопада 2016 року уряд оголосив конкурс на зайняття вакантної посади державного секретаря Міністерства фінансів.

Залишити коментар