Данилюк працевлаштував другого експерта центру реформ імені Бендукідзе

Володимир Охотний
п’ятниця, 27 Травень 2016, 16:14
0
З аналітичного центру Bendukidze Free Market Center міністр фінансів Олександр Данилюк узяв на посади своїх заступників Євгена Капінуса (праворуч) та Сергія Марченка (ліворуч) /r-e-e-d.com

Міністр фінансів Олександр Данилюк поступово проводить на посади своїх заступників експертів аналітичного центру Bendukidze Free Market Center, який заснував у листопаді 2015 року разом із Юлією Тичківською, Міхеїлом Саакашвілі та Володимиром Федоріним. Уряд затвердив кандидатуру Сергія Марченка, який у міністерстві опікуватиметься питаннями податкової політики.

Упродовж останніх десяти років Сергій Марченко обіймав посади у фінансовому відомстві, Державній фіскальній службі, Секретаріаті Кабінету Міністрів та парламентському комітеті з фінансів та банківської діяльності. За Януковича поза штатом координував запровадження реформ в однойменному центрі. Брав участь у розробці Бюджетного кодексу, прийнятого у 2014 році. Також координував написання пакету законопроектів щодо зміни системи фінансування та автономізації закладів охорони здоров’я.

Сергій Марченко прийшов на посаду Олени Макеєвої, яка анонсувала свій відхід з міністерства рівно місяць тому.

Раніше заступником міністра-керівником апарату став іще один експерт Bendukidze Free Market Center Євгеній Капінус. Олександр Данилюк також бажає бачити у міністерстві експерта центру Яну Бугримову. Її призначення очікується найближчим часом.

Як писали “Кадри“, запрошення стати заступником міністра фінансів Олександра Данилюка отримав Юрій Буца.

Залишити коментар