Син скомпрометованого функціонера Міноборони прилаштувався у Мінфіні

Артур Корсун
четвер, 05 Травень 2016, 17:05
0
Досі Юрій Буца працював у Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку /facebook.com

Втративши кількох фахівців, які зарекомендували себе на держслужбі, міністр фінансів Олександр Данилюк призначає нових заступників.

Зокрема, першим заступником стала Оксана Маркарова, яка досі була заступником міністра-керівником апарату. На її місце пішов Євген Капінус, який досі працював у Координаційному центрі забезпечення взаємодії з Кабінетом Міністрів України.

“Без всієї команди, міністерство схоже на авто з квадратними колесами”, – зауважив Олександр Данилюк й узяв собі в заступники Юрія Буцу.

До призначення у Міністерство фінансів Юрій Буца працював у Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку. Очолював там Комітет з питань корпоративного управління та розвитку інструментів фондового ринку, розробляв законодавство щодо регульованих ринків та деривативів. За 2015 рік заробив сукупно 61,56 тис. грн. У його власності перебуває квартира площею 67 кв. м. і два авто – Volkswagen Golf та  Subaru Forester.

Батько новопризначеного – Богдан Буца – у серпні 2014 року подав у відставку з посади заступника міністра оборони через підозри у причетності до крадіжок військового майна у зоні проведення АТО.

Як писали “Кадри”, заступники міністра фінансів Наталії Яресько відмовилися працювати з новим міністром Олександром Данилюком.

 

 

Залишити коментар