Парцхаладзе пішов до Зубка

Маргарита Замкова
четвер, 24 Листопад 2016, 13:30
0
На новій посаді Лев Парцхаладзе займатиметься поліпшенням інвестиційного клімату, дерегуляцією в будівельній сфері та боротьбою з корупцією / noblesfortune.com

Лев Парцхалазе призначений заступником міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Рішення про це Кабінет Міністрів прийняв на засіданні 23 листопада 2016 року.

Серед головних пріоритетів нового заступника – поліпшення інвестиційного клімату, боротьба з корупцією та дерегуляція в будівельній сфері.

Лев Парцхаладзе родом із Тбілісі. У Києві мешкає з 1986 року. У 2005-2012 роках очолював наглядову раду ПАТ “Інвестиційна компанія “XXI століття”. З 2011-го є президентом Конфедерації будівельників України. На державну службу пішов  у лютому 2015 року – на посаду першого заступника голови Київської ОДА. Після скандального звільнення з посади голови Київської ОДА Максима Мельничука Парцхаладзе став в.о. київського губернатора. При цьому участі в конкурсі на зайняття вакантної посади голови ОДА не брав. У результаті конкурсу головою Київської обласної державної адміністрації став Олександр Горган.

Як писали “Кадри”, Лев Пархаладзе звільнився з посади заступника голови Київської ОДА 3 листопада 2016 року.

Залишити коментар