Парцхаладзе на час конкурсу очолив Київську ОДА

Артур Корсунь
понеділок, 19 Вересень 2016, 13:49
0
До виборів нового губернатора його обов'язки виконуватиме перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе /nikorupciji.org

Президент Петро Порошенко оголосив конкурс на посаду голови Київської обласної державної адміністрації через тиждень після звільнення Максима Мельничука.

За умовами конкурсу, нового губернатора мають обрати після 10 жовтня 2016 року. За тиждень до того в Національному агентстві України з питань державної служби перестануть приймати необхідні документи для участі в конкурсі.

До виборів нового губернатора його обов’язки виконуватиме перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе. Він уже проводить апаратні наради, про що інформує офіційний сайт КОДА. Щоправда, указ президента про покладання на Льва Парцхаладзе обов’язків тимчасового керівника не оприлюднений.

Як писали “Кадри”, 9 вересня 2016 року Максим Мельничук подав у відставку з посади голови Київської обласної державної адміністрації після затримання на хабарі його заступника Ігоря Любка.

Залишити коментар