Горган закрив вакансію губернатора

Маргарита Замкова
середа, 12 Жовтень 2016, 11:16
0
Голова Вишгородської районної державної адміністрації Олександр Горган обійшов усіх конкурентів на головну посаду в Київській ОДА / facebook.com

Голова Вишгородської районної державної адміністрації Олександр Горган продовжив відпустку за власний рахунок, яку взяв 3 жовтня 2016 року, до 14 числа. Виконання обов’язків голови РДА поклав на свого першого заступника В’ячеслава Савенка.

Горган, найімовірніше, залишить керівництво райдержадміністрацією – 11 жовтня комісія з питань вищого корпусу державної служби визнала його гідним посади голови Київської обласної державної адміністрації.

Переможцеві кадрового конкурсу у листопаді виповниться 41 рік. Народився Олександр Горган у Калуші на Івано-Франківщині. Закінчив юрфак Київського національного університету ім. Т. Шевченка за спеціальністю “правознавство”. Стажувався у Великобританії та США. Із 2002-го займався адвокатською діяльністю. У березні 2015-го очолив Вишгородську РДА.

У 2005-2010 роках був депутатом Вишгородської міської ради від партії “Пора”. До обласного парламенту пройшов 2015 року від “Блоку Петра Порошенка “Солідарність”. А починав політичну діяльність Олександр Горган у 1995-му, із заступництва голови Українського національного комітету міжнародних організацій, який пов’язували із колишнім спікером Верховної Ради Олександром Морозом та головою президентської адміністрації та лідером СДПУ(о) Віктором Медведчуком.

До 2008 року носив прізвище Лялька. Дружина Ірина, з якою побрався 2004-го, та двоє синів і дочка залишилися на цьому прізвищі. Олександр змінив його на Горган.

Як писали “Кадри”, 9 вересня 2016 року Максим Мельничук подав у відставку з посади голови Київської обласної державної адміністрації після затримання на хабарі його заступника Ігоря Любка.

Залишити коментар