Конкурс на посаду держсекретаря Мінагропроду оголосять знову

Артур Корсунь
середа, 16 Листопад 2016, 06:45
0
До обрання державного секретаря Микола Осійчук (у центрі) залишиться на посаді заступника міністра-керівника апарату Мінагрополітики / moz.gov.ua

Комісія з питань вищого корпусу державної служби 15 листопада 2016 року відмовила всім кандидатам на посаду державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства.

Етап розв’язання ситуаційних завдань проходили чотири кандидати з восьми допущених. Дмитро Лосєв, заступник голови Державного фонду сприяння місцевого самоврядування в Україні, який знаходиться в стадії ліквідації, вибув із конкурсу ще після першого етапу, не з’явившись на тестування на знання законодавства. Начальник юридичного відділу ПАТ “Дніпровська теплоелектроцентраль” Ганна Крамаренко не змогла залишити виробничі справи, тож комісія дискваліфікувала кандидата. Олена Холевицька, директор департаменту управління держмайном та взаємодії з громадськістю  Мінприроди, участі в тестуванні не брала.

Із ситуаційними завданнями впоралася лише Алла Шкуро, заступник керівника міністерської патронатної служби. Алла Лобода, заступник директора ТОВ “Трейд-Агро”, тимчасово безробітний Сергій Симонов та Олександр Галущенко, керівник Регіонального контактного пункту “Продовольча безпека, стале сільське господарство, морські дослідження і біоекономіка” Програми Європейської Комісії фінансування наукових досліджень та інновацій “Горизонт 2020” до співбесіди не потрапили.

Співбесіда із Аллою Шкуро членів комісії розчарувала. Надто непереконливо відповідала кандидатка на запитання. Комісія звернеться до Кабміну з пропозицією оголосити новий конкурс.

Восьмий кандидат Микола Осійчук, заступник міністра-керівника апарату Мінагрополітики, участі в тестуванні не брав. Та до обрання державного секретаря він залишатиметься на посаді.

Як писали “Кадри”, Кабінет Міністрів оголосив кадровий відбір на посаду державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства 12 жовтня 2016 року. До конкурсу було допущено вісім кандидатів.

Залишити коментар