Які суперники виявилися у кандидата Осійчука. СПИСОК

Артур Корсунь
понеділок, 14 Листопад 2016, 13:34
0
До призначення заступиком міністра аграрної політики та продовольства Микола Осійчук очолював департамент роботи з персоналом, освіти та науки Міністерства охорони здоров’я / pukmedia.com

На посаду державного секретаря Міністерства аграрної політики та продовольства претендують восьмеро кандидатів.

ministerstvo_agrarnoyi_polityky_ta_prodovoldstva_ukrayiny-1_0

Привертає увагу кандидатура Миколи Осійчука, заступника міністра-керівника апарату Міністерства аграрної політики та продовольства України. Він є кандидатом наук із державного управління, 15 років працював у системі споживчої кооперації Хмельницької області. Має значний досвід роботи у сфері управління персоналом, зокрема очолював департаменти роботи з персоналом Міністерства фінансів і Міністерства охорони здоров’я України, завідував відділом кадрів Апарату Ради національної безпеки і оборони України. На посаду заступника Міністра аграрної політики та продовольства України – керівника апарату прийшов у квітні 2016 року, замінивши Інну Гребенюк, яка керувала апаратом міністерства з грудня 2015 року.

Є у переліку кандидатів і начальник юридичного відділу ПАТ “Дніпровська теплоелектроцентраль” Ганна Крамаренко. Остання також подала документи на аналогічні конкурси в Мінкульті, МЕРТ, МВС, Мінінфраструктури та Міненерговугілля.

Як писали “Кадри”, 12 жовтня 2016 року уряд оголосив конкурс на посади державних секретарів у восьми міністерствах: аграрної політики та продовольства, внутрішніх справ, екології та природних ресурсів, економічного розвитку і торгівлі, енергетики та вугільної промисловості, інфраструктури, інформаційної політики, культури.

 

Залишити коментар