Хто держсекретарюватиме у Мінприроди. СПИСОК КАНДИДАТІВ

Маргарита Замкова
середа, 09 Листопад 2016, 15:46
0
Першим у списку кандидатів іде Віктор Вакараш (ліворуч) - заступник міністра-керівник апарату та голова конкурсної комісії міністерства / ukr.obozrevatel.com

“Кадри” продовжують знайомити читачів із претендентами на посади державних секретарів міністерств.

Посісти нову посаду в Міністерстві екології та природних ресурсів виявили бажання 17 осіб. Наразі це другий показник за кількістю поданих заяв після відбору в Міністерстві економічного розвитку та торгівлі.

ministerstvo_ekologiyi_ta_pryrodnyh_resursiv_ukrayiny-1

Очолює список кандидатів Віктор Вакараш – заступник міністра-керівник апарату та голова конкурсної комісії міністерства. Серед його суперників є двоє працівників відомства: директор департаменту управління держмайном та взаємодії з громадськістю Олена Холевицька та директор департаменту стратегічної політики Леся Карнаух.

Пішов на конкурс колишній народний депутат, головний радник із питань боротьби з корупцією Міжнародного центру перспективних досліджень Кирило Куликов. Він також бере участь у конкурсі на посаду держсекретаря у Міністерстві внутрішніх справ. Опонує Куликову В’ячеслав Неволько, помічник народного депутата від фракції “Народний фронт” Тетяни Чорновіл. Іще один “запасний аеродром” Неволька – конкурс в Міністерстві економічного розвитку та торгівлі.

Також за посаду змагаються керівник служби міністра Кабміну України Сергій Дехтяренко, начальник відділу Богуславської РДА Віктор Підопригора, начальник юридичного відділу ПАТ “Дніпровська теплоелектроцентраль” Ганна Крамаренко. Остання також подала документи на аналогічні конкурси в Мінкульті, МЕРТ, МВС, Мінінфраструктури, Міненерговугілля та Мінагропроду.

Як писали “Кадри”, 12 жовтня 2016 року уряд оголосив конкурс на посади державних секретарів у восьми міністерствах: аграрної політики та продовольства, внутрішніх справ, екології та природних ресурсів, економічного розвитку і торгівлі, енергетики та вугільної промисловості, інфраструктури, інформаційної політики, культури.

Залишити коментар