За посаду держсекретаря Мінекономрозвитку змагатимуться 23 кандидати. СПИСОК

Маргарита Замкова
п’ятниця, 04 Листопад 2016, 15:29
0
Документів на участь у конкурсі на посаду державного секретаря Міністерства економічного розвитку та торгівлі колишній заступник міністра-керівник апарату Юлія Клименко не подавала / facebook.com

7 листопада 2016 року в Національному агентстві з питань державної служби розпочнеться конкурсний відбір кандидатів на посаду державних секретарів восьми міністерств.

Найбільше охочих подали документи на посаду в Міністерстві економічного розвитку та торгівлі – 23 особи.

Саме МЕРТ представляють директор департаменту персоналу Лілія Бушина та директор юридичного департаменту Олексій Перевезенцев. Є у списку кандидатів двоє помічників народних депутатів: В’ячеслав Неволько (помічник Тетяни Чорновіл із “Народного фронту”) та Вікторія Мулявка (помічник Леоніда Козаченка від “Блоку Петра Порошенка). Також серед бажаючих – голова Вільшанської райдержадміністрації Кіровоградської області Олександр Маличенко і директори кількох підприємств. Крім того, серед 23 кандидатів на посаду держсекретаря є шестеро тимчасово безробітних осіб.

ministerstvo_ekonomichnogo_rozvytku_i_torgivli_ukrayiny-1_0

ministerstvo_ekonomichnogo_rozvytku_i_torgivli_ukrayiny-2_0

Нагадаємо, після запровадження посади державного секретаря у міністерствах скасують посаду керівника апарату. У Міністерстві економічного розвитку та торгівлі ця позиція віднедавна є вакантною після звільнення Юлія Клименко, яка обіймала посаду за міністрів Айвараса Абромавичуса та Степана Кубіва. Документів на участь у конкурсі на посаду державного секретаря Юлія Клименко не подавала.

Як писали “Кадри”, 12 жовтня 2016 року уряд оголосив конкурс на посади державних секретарів у восьми міністерствах: аграрної політики та продовольства, внутрішніх справ, екології та природних ресурсів, економічного розвитку і торгівлі, енергетики та вугільної промисловості, інфраструктури, інформаційної політики, культури.

Залишити коментар