Керівник апарату Мінінформполітики отримав трьох суперників. СПИСОК

Маргарита Замкова
вівторок, 08 Листопад 2016, 12:03
0
Артем Біденко часто бере участь у засіданні уряду як заступник міністра інформаційної політики / lb.ua

Конкурс на посаду державного секретаря Міністерства інформаційної політики значно скромніший, аніж відбір у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі. Закрити вакансію тут пропонують не 23, а всього чотири особи:

ministerstvo_informaciynoyi_polityky_ukrayiny-1

Двоє кандидатів представляють міністерство: заступник міністра – керівник апарату Артем Біденко та керівник патронатної служби міністра Геннадій Семенченко. Останній також завідує міністерським сектором зв’язків із громадськістю та координації роботи з органами влади. Та більшу мотивацію зайняти крісло держсекретаря має керівник апарату Артем Біденко, адже після введення інституту державних секретарів його чинна посада буде скасована.

Участь у конкурсі також бере заступник директора з адміністративно-господарської діяльності Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Руслан Єрмолаєв та Евеліна Рибак. Остання має статус тимчасово безробітної.

Як писали “Кадри”, 12 жовтня 2016 року уряд оголосив конкурс на посади державних секретарів у восьми міністерствах: аграрної політики та продовольства, внутрішніх справ, екології та природних ресурсів, економічного розвитку і торгівлі, енергетики та вугільної промисловості, інфраструктури, інформаційної політики, культури.

 

Залишити коментар