“Укрпошта” замінить керівників 10 регіональних офісів

Артур Корсунь
п’ятниця, 04 Листопад 2016, 11:15
0
Керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський, призначений на посаду за результатами відкритого конкурсу, шукає насамперед успішних кандидатів з вищою економічною або технічною освітою / cfts.org.ua

“Укрпошта” оголосила відкриті відбори на посади директорів своїх регіональних дирекцій у Львівській, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській та Черкаській областях.

Керівник “Укрпошти” Ігор Смілянський, призначений на посаду за результатами відкритого конкурсу, шукає насамперед успішних кандидатів, які мають вищу економічну або технічну освіту (післядипломна освіта в галузі управління (MBA) буде перевагою), працювали не менше 5 років на керівних посадах у банківській сфері, в мережевих рітейлах, комерційних організаціях із чисельністю штату понад 100 осіб. Також претенденти мають володіти відповідними знаннями, уміннями та навичками для виконання посадових обов’язків, бути наділеними стратегічним та аналітичним мисленням, розумінням сучасних проблем галузі, готовими приймати управлінські рішення та відповідати за них. Важливою перевагою буде здатність генерувати нові ідеї та реформаторські рішення, втілювати їх у життя, успішно впроваджувати зміни в організації.

Кандидатів оцінюватимуть за такими критеріями:

  • орієнтація на досягнення результату, усіх поставлених цілей та виконання завдань на будь-яких ділянках і за будь-яких обставин; уміння ефективно працювати в рамках запланованого графіку, використовуючи логічний, систематичний та послідовний підхід; уміння розставляти пріоритети у власній роботі та роботі підлеглих;
  • управлінська зрілість на посаді керівника у великій організації та підтверджені професійні досягнення, стійкість у кризових ситуаціях;
  • уміння керувати колективом в умовах невизначеності; уміння керувати реформами та запроваджувати різні інструменти і комплексні системи, які збільшують ефективність роботи; уміння підібрати мотивованих співробітників і розвивати команду, організовувати, підтримувати та контролювати її роботу, прозоро та ефективно здійснювати комунікації, впроваджувати нові стандарти роботи бути послідовним;
  • проактивність: активність й ініціатива, праця на випередження, позитивне мислення, корисна енергія, пробивна сила, вміння самостійно приймати рішення та брати за них відповідальність; уміння бачити кілька способів вирішення завдань і знаходити вихід із нестандартних ситуацій. Вміння знаходити нові способи вирішення професійних завдань.

Основний документ, який має подати кандидат – це презентація до 10 слайдів, яку слід структурувати за аналізом регіонального ринку логістичних, транспортних і поштових послуг, баченням перспектив та основних напрямків розвитку підприємства, першочерговими діями для збільшення продажу сервісів і послуг філії, особливо у таких напрямках, як співпраця з інтернет-магазинами, продаж фінансових послуг і співпраця з комунальними підприємствами.

На першому етапі відбору конкурсна комісія оцінюватиме відповідність наданих кандидатами документів критеріям і якість презентації.

На другому етапі конкурсу кандидати пройдуть тестування. На фінальному етапі комісія з відбору проводитиме особисті співбесіди.

Зауважимо, що за результатами конкурсів відберуть не лише керівників регіональних філій, а й кандидатів для формування кадрового резерву. Завершити відбір планується до 20 грудня 2016 року.

Залишити коментар