Кубів пообіцяв закінчити кадрові конкурси до листопада

Артур Корсунь
п’ятниця, 07 Жовтень 2016, 12:43
0
Перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів чекає на довідки про відсутність судимостей у кандидатів на керівні посади стратегічних підприємств / unian.ua

Конкурси щодо обрання керівників стратегічних державних підприємств завершаться у жовтні. Про це перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів заявив у Верховній Раді під час “години запитань до уряду”.

“Хочу поінформувати: “Укрхімтрансаміак”- 38 кандидатів, “Електроважмаш” – 35 кандидатів, Маріупольський порт – 6 кандидатів, аеропорт “Бориспіль” – 25 кандидатів”, – розповів Степан Кубів про підсумки приймання документів від кандидатів на посади стратегічних підприємств, яке закінчилося 5 жовтня.

Перший віце-прем’єр-міністр зазначив, що довідки про відсутність судимостей у кандидатів Міністерство внутрішніх справ має подати до 10 жовтня. За словами Степана Кубіва, у понеділок-вівторок наступного тижня відбудуться засідання чотирьох комісій стосовно допуску кандидатів до участі в конкурсах, а з 12 жовтня почнуться співбесіди претендентів із членами Номінаційного комітету.

“Ми хочемо якнайшвидше у жовтні закінчити публічні конкурси, у яких беруть участь представники міністерств і міжнародних структур із точки зору обрання кандидатів”, – поділився планами Степан Кубів.

Як писали “Кадри”, 5 вересня Міністерство економічного розвитку і торгівлі оголосило конкурси на посади директора Українського державного підприємства “Укрхімтрансаміак”, генерального директора “Міжнародного аеропорту “Бориспіль”керівника “Заводу “Електроважмаш” і державного підприємства “Маріупольський морський торговельний порт”.

 

 

Залишити коментар