Дарина Каленюк: “Секретаріат Кабінету Міністрів загальмував спецперевірку кандидатів”. ВІДЕО

Артур Корсунь
вівторок, 13 Вересень 2016, 06:49
0
Виконавчий директор ГО “Центр протидії корупції” Дарина Каленюк зазначає, що в уряді ігнорують рішення конкурсної комісії /uacrisis.org/

Комісія з відбору керівників Нацагентства з повернення активів вирішила проводити співбесіди без результатів спеціальної перевірки претендентів.

“Секретаріат Кабінету Міністрів загальмував спецперевірку кандидатів. Ми рішення прийняли ще у серпні, але спецперевірка не почалася. Через це конкурс фактично заблоковано. Спецперевірка триває до 25 днів. Якби наше рішення не було проігнороване у Секретаріаті Кабміну, то вже з 15 вересня можна було розпочати співбесіди”, – розповіла виконавчий директор ГО “Центр протидії корупції” Дарина Каленюк.

Аби не витрачати час, члени комісії домовилися змінити положення регламенту й провести співбесіди до завершення спецперевірок. Співбесіди відбудуться 19 і 20 вересня 2016 року. Починаючи з 10-ранку, із членами комісії зустрінуться вісім претендентів. Кожен матиме по годині для розмови.

Як писали “Кадри”, на посаду голови Нацагентства з повернення активів подалися 20 претендентів, зокрема Олександр Гета, Микола Грабар, Олексій Дяченко, Ірина Ніжинська, Олег Солодун, Ігор Соболевський та Григорій Усатий.

Залишити коментар