На які умови роботи пристала Островська-Люта. ДОКУМЕНТИ

Артур Корсунь
п’ятниця, 15 Липень 2016, 18:19
0
Про результати своєї роботи в "Мистецькому арсеналі" Олеся Остовська-Люта щоквартально звітуватиме перед Державним управлінням справами /pro.mova

Олеся Остовська-Люта 14 липня 2016 року вийшла на роботу у статусі генерального директора “Національного культурно-мистецького і музейного комплексу “Мистецький арсенал”.

Контракт із новим гендиректором Державне управління справами підписало напередодні терміном на п’ять років. За документом, Островська-Люта отримуватиме заробітну плату в межах посадового окладу і фактично відпрацьованого часу в розмірі 7 206 грн. Можливі також премії за квартал і рік та винагорода за підсумками роботи за рахунок чистого прибутку. Відпустка гендиректора становитиме 30 календарних днів, при цьому використовувати її можна із першого робочого дня.

Про результати своєї роботи в “Мистецькому арсеналі” Олеся Остовська-Люта щоквартально звітуватиме перед Державним управлінням справами. Останнє володіє чималим переліком умов, за якими гендиректор може бути звільнений. Скажімо, у разі невиконання показника фінансового плану “чистий прибуток (збиток)” у двох звітних кварталах протягом року. А це, до слова, по тисячі гривень у перші три квартали року і 16 тисяч – в останньому. Або у разі невиконання положень запропонованих на конкурсі програм розвитку “Мистецького арсеналу” на рік та п’ять років.

Умови контракту ДУС із генеральним директором  ДП “Національний культурно-мистецький та музейний комплекс “Мистецький арсенал” наступні:

“Кадри” зауважують, що Державне управління справами оперативно і повно повідомило про умови контракту із новим гендиректором “Мистецького арсеналу. Загалом, конкурсний відбір був проведений з дотриманням термінів, вимог законодавства і забезпеченням повного доступу до матеріалів щодо процедури проведення конкурсу, учасників відбору та засідань конкурсної комісії. Вочевидь, враховано було досвід невдалих конкурсних відборів керівників аеропорту “Бориспіль” чи держкомпанії “Укрспирт”, які пройшли в атмосфері цілковитої законспірованості.

Залишити коментар