Ігор Стефурак зберіг за собою 9-й ранг державного службовця

Артур Корсунь
четвер, 14 Липень 2016, 12:01
0
До призначення на посаду начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області Ігор Стефурак працював у правоохоронних структурах /ifdei.gov.u

Начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області Ігоря Стефурака звільнено з посади.

“Як я і обіцяв під час інспекції Національних природних парків Карпатського регіону, звільнено керівника Держекоінспекції Івано-Франківської області п. Стефурака. Це принципова позиція: люди, які через свою діяльність або бездіяльність шкодять природі країни, не повинні мати стосунку до державних органів, які покликані захищати природу”, – прокоментував міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак.

Нагадаємо, доручення негайно розглянути доцільність перебування на посаді начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області міністр дав після Великодня, коли проінспектував Національний природний парк “Гуцульщина” у Косівському районі Івано-Франківської області. Тоді ж Ігор Стефурак заявив, що рішення звільняти його – поза межами компетенції міністра: “У в мене є своє начальство, і це аж ніяк не пан Семерак”.

Ігорю Стефураку 48 років. Він народився у Сокалі на Львівщині, здобув дві повні вищі освіти, в тому числі екологічну. Працював у правоохоронних і природоохоронних структурах. Із призначенням на посаду начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області у травні 2015 року отримав 9-й ранг державного службовця.

Як писали “Кадри“, у травні 2016 року уряд звільнив Олександра Ковальчука з посади голова Державного агентства лісових ресурсів України.

Залишити коментар