Юлія Ковалів прокоментувала “Кадрам” конкурсний відбір керівника “Укрспирту”

Володимир Охотний
п’ятниця, 03 Червень 2016, 17:08
0
Перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Ковалів уважає перемоги своїх юристів наслідком змін в системі судоустрою /biz.nv.ua

Юристи Міністерства економічного розвитку та торгівлі домоглися скасування ухвали суду першої інстанції, яка забороняла завершити кадровий відбір керівника ДП “Укрспирт”. Про це в ексклюзивному коментарі “Кадрам” заявила перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Ковалів.

“Юристи міністерства провели величезну роботу і домоглися скасування ухвали суду першої інстанції в Київському апеляційному адміністративному суді. По “Укрспирту” це вже третій конкурс, який, на жаль, блокується судами. Позов іще розглядатиме Окружний адміністративний суд міста Києва, тому наша команда юристів активно працює над розблокуванням”, – сказала Юлія Ковалів.

Перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі також повідомила, що крапку в кадровому відборі керівника “Укрспирту” Номінаційний комітет може поставити вже наступного тижня.

“Комітет з призначень планується скликати вже наступного тижня, щоби оголосити переможця конкурсу. Якого дня це станеться, залежить від робочого графіка членів Номінаційного комітету”, – зазначила Юлія Ковалів.

За її словами, найближчим часом Міністерство економічного розвитку та торгівлі також спробує розблокувати кадровий конкурс на посаду генерального директора ПАТ “Центренерго”.

“Дуже надіюся, що після проголосованого першого кроку до судової реформи наші судді одумаються, і ми зможемо так само відстояти решту заблокованих конкурсів. І в подальшому ці конкурси не будуть блокувати”, – додала перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі в коментарі “Кадрам”.

Як писали “Кадри”, фінальний етап конкурсу на посаду директора ДП “Укрспирт”, який мав відбутися 13 квітня 2016 року, суд заблокував за позовом одного з учасників конкурсного відбору, керуючого партнера одеської юридичної компанії “Де-Юре” Григорія Трипульського. Кадровий конкурс із відбору генерального директора “Центренерго” той же Окружний адміністративний суд міста Києва зупинив 8 квітня.

Залишити коментар