Мінекономрозвитку не змогло розблокувати конкурсний відбір керівника “Центренерго”

Артур Корсунь
четвер, 26 Травень 2016, 20:22
0
Поки рішення щодо кадрового відбору оскаржується у судах, Олег Коземко (крайній ліворуч) залишається в.о. гендиректора ПАТ "Центренерго" /centrenergo.com

Міністерство економічного розвитку та торгівлі відкликало апеляцію на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва про заборону проводити конкурсний відбір кандидата на посаду генерального директора ПАТ “Центренерго”. Про це в коментарі “Кадрам” повідомила перший заступник міністра економрозвитку Юлія Ковалів.

“Наша апеляція знята з судового розгляду. Кадровий конкурс на посаду керівника “Центренерго” залишається заблокованим”, – зазначила Юлія Ковалів.

За її словами, через інше судове рішення Номінаційний комітет також не може оголосити переможця кадрового відбору на посаду гендиректора ДП “Укрспирт”.

Як писали “Кадри”, скаргу Міністерства економічного розвитку та торгівлі на рішення судді  Ігоря Іщука Київський апеляційний адміністративний суд мав розглядати 18 травня. Того ж дня міністр юстиції Павло Петренко оприлюднив прізвища 5 суддів, які своїми рішеннями зупинили проведення кадрових відборів керівників державних підприємств.

Залишити коментар