Роман Ісаєнко очолить Держлікслужбу

Артур Корсунь
вівторок, 26 Лютий 2019, 12:12
0

Тимчасовий виконувач обов’язків голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками Роман Ісаєнко переміг у конкурсі на посаду очільника служби.

Конкурсний відбір відбувся у три етапи. На першому кандидатів перевірили на знання законодавства. Після цього вони розв’язували ситуаційні завдання та проходили співбесіду. За кожен етап кандидати могли отримати 5 балів.

Роману Ісаєнку опонував лише один суперник – Костянтин Сич, заступник директора з розвитку бізнесу за кордоном ТОВ “Долфі-Україна”. Цей кандидат із 2000-го керував мережею аптек “Аптека Філін”, із 2010-го очолював мережу магазинів медтехніки “Здоров’я” у Дніпропетровську (нині – Дніпро). Натомість Роман Ісаєнко починав кар’єру лікарем Бориспільської центральної районної лікарні, очолював відділ медичного страхування у Київській ОДА, був експертом Головної акредитаційної комісії при МОЗ, а з 2017 року працює заступником голови Держлікслужби.

Комісія вищого корпусу державної служби віддала перевагу кандидатові з досвідом чиновника. Роман Ісаєнко набрав 15,15 балів, а Костянтин Сич – 9,55.

Як писали “Кадри”, наприкінці січня 2019 року уряд оголосив конкурс на зайняття вакантної посади голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками.  Посада стала вакантною у листопаді 2018 року, коли було звільнено Наталію Гудзь.

Залишити коментар