Міністерством агрополітики керуватиме Трофімцева

Артур Корсунь
середа, 06 Лютий 2019, 16:19
0
Заступником міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева працює з вересня 2016 року / facebook.com

Виконуючем обов’язків міністра аграрної політики та продовольства України стала Ольга Трофімцева. Рішення покласти керівництво міністерством на заступника міністра уряд ухвалив на засіданні 6 лютого.

Ользі Трофімцевій 43 роки. Вищу освіту вона здобула у Національному аграрному університеті України за спеціальністю “менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”. Викладала в НАУУ в 1999-2002 роках, докторант Університету ім. Гумбольдта (Берлін, Німеччина). Із 2006 року працювала у низці німецьких компаній та в Німецькій асоціації молочної промисловості. До роботи в уряді керувала проектом “Консультування України в питаннях аграрної торгівлі – в рамках повної та всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС”.

Як писали “Кадри”, 8 вересня 2016 року уряд призначив Ольгу Трофімцеву заступником міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції. Перед тим у липні 2016 року уряд звільнив із цієї посади Владиславу Рутицьку.

Залишити коментар