Міністр Кутовий знайшов заміну Владиславі Рутицькій

Артур Корсунь
п’ятниця, 09 Вересень 2016, 09:39
0
До призначення в уряд Ольга Трофімцева займалася просуванням української агропродукції на нові ринки збуту /agropolit.com

Керівник проекту “Консультування України в питаннях аграрної торгівлі – в рамках повної та всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС” Ольга Трофімцева продовжить кар’єру в Міністерстві аграрної політики та продовольства на посаді заступника міністра з питань європейської інтеграції.

Ольга Трофімцева є спеціалістом у галузі аграрної політики, міжнародної аграрної торгівлі та торговельної політики у аграрній сфері. Має досвід роботи у якості наукового співробітника та в сфері агробізнесу і консалтингу. Останні 5 років була експертом із питань національного та міжнародного нормування та стандартизації Німецької спілки молочної промисловості й координувала співпрацю з партнерськими організаціями аграрної та молочної галузі країн Східної Європи.

У міністерстві Ольга Трофімцева працюватиме над відкриттям нових ринків і розширенням  географії українського аграрного експорту. Розв’язати завдання підвищити ефективність експорт новий заступник Тараса Кутового пропонує через зміну товарної структури, включаючи збільшення продажу органічної продукції. При цьому, за словами Ольги Трофімцевої, також планується залучити до зовнішньої торгівлі більшу кількість середніх і малих виробників і переробних підприємств.

Як писали “Кадри“, у липні 2016 року уряд звільнив Владиславу Рутицьку з посади заступника міністра аграрної політики та продовольства з питань європейської інтеграції.

Залишити коментар