По 1,37 мільйона гривень на брата

Артур Корсунь
субота, 10 Листопад 2018, 10:34
0
Кожен незалежний член спостережної ради "Укренерго" отримуватиме 1,37 млн. грн. річної винагороди

Члени наглядової ради Об’єднаної енергосистеми країни – компанії “Укренерго” за рік отримуватимуть по 1,37 млн грн винагороди.

“Розмір річної винагороди незалежному члену наглядової ради становить 1370 тис. гривень до утримання всіх податків і зборів (обов’язкових платежів), визначених законодавством”, – ідеться у наказі Міністерства енергетики та вугільної промисловості №533 від 25 жовтня.
До наглядової ради компанії входять троє представників держави і четверо незалежних членів. Загалом річний бюджет винагороди сягає 9,6 млн грн.

Також членам наглядової ради компенсуються витрати на проїзд, проживання та інші обґрунтовані витрати.

Як писали “Кадри”, у жовтні 2018 року Кабінет Міністрів затвердив на посадах членів наглядової ради “Укренерго” заступника державного секретаря Кабінету Міністрів Сергія Кушніра, державного секретаря Міністерства енергетики та вугільної промисловості Максима Немчинова та радника віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона Олександра Поплавського як представників держави. До складу незалежних членів входять голова наглядової ради ПАТ “Укрзалізниця”, колишній директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні  Шевкі Аджунер, президент і виконавчий директор компанії Energinet (Данія) Педер Андреасен,  виконавчий директор Академії технологій (Франція) Олів’є Апперт та співзасновник і виконавчий директор DFC Economics (Італія) Луїджі де Франсиско.

Залишити коментар